Yoghurtmousse met blauwe bessen en speculaas


Yoghurtmousse met blauwe bessen en speculaas

Bereiding
  • Klop de eiwitten luchtig in een vetvrije kom.
  • Voeg de suiker toe en klop nog 1 minuut door.
  • Schep de roomyoghurt met een spatel door de eiwitten.
  • Hak de speculaas in kleine stukjes.
  • Verdeel het speculaaskruim over de vier glazen, schep de luchtige roomyoghurt op het speculaaskruim.
  • Schep de bosvruchtenjam op de yoghurt.
  • Garneer met frambozen en blauwe bessen.
  • Laat de yoghurt mousse minimaal een uur in de koelkast opstijven.

Bron

< Terug naar overzicht
Ingrediënten

Voor vier personen:

2 eiwitten
1 el suiker
500 ml yoghurt
150 g speculaas
2 el bosvruchtenjam
100 g frambozen
100 g blauwe bessen