Ontbijtsalade met volkoren croutons en blauwe bessen


Ontbijtsalade met volkoren croutons en blauwe bessen

Bereiding

Rooster de sneetjes brood en scheur in kleine stukjes tot croutons.

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pompoenpitten 3 min. op laag vuur.

Snijd de snoepkomkommer in plakjes. Verbrokkel de feta. Verdeel de waterkers, komkommer, blauwe bessen, croutons, feta en pompoenpitten over diepe borden.

Besprenkel de salade met de olijfolie, honing en een beetje citroensap.

Bron

< Terug naar overzicht
Ingrediënten

Voor twee personen:

2 sneetjes volkoren vloerbrood

2 el pompoenpitten

200 g snoepkomkommer

75 g Dodoni feta barrel aged in brine

75 g waterkers

150 g blauwe bessen

1 el extra vierge olijfolie

2 tl vloeibare honing

½ citroen