Bananenbrood met blauwe bessen

Lekker én gezond!

Bananenbrood met blauwe bessen

Bereiding
Verwarm de oven voor op 170 graden. Doe de bananen, het amandelmeel, het bakpoeder, de eieren, de honing en een snuf zout in de kom van een keukenmachine en meng tot een glad beslag.

Spatel vervolgens bijna alle blauwe bessen door het mengsel, maar laat er een paar over voor versiering. Giet het mengsel in een ingevette cakevorm en verdeel de rest van de blauwe bessen on top. Zet het bananenbrood in de oven en bak in 55 minuten gaar.

Haal het bananenbrood uit de oven, en laat iets afkoelen voordat je hem in plakken snijd.

< Terug naar overzicht
Ingrediënten
  • 3 bananen
  • 150 gr amandelmeel
  • 1.5 tl bakpoeder
  • 1 tl kaneel
  • 3 eieren
  • 2 el honing
  • 150 gr Nederlandse blauwe bessen
  • Kwark om te serveren