Frisse salade met blauwe bessen
geitenkaas en pecannoten
Bereiding
Bereiding
- Snijd de komkommer, cherrytomaten en bosui in stukjes. Doe deze samen met de sla in een grote slakom.
- Brokkel de geitenkaas en strooi door de salade. Bestrooi de salade ook met de pecannoten en blauwe bessen.
- Maak nu de dressing. Doe dit door de grove mosterd, mayolijn, agavesiroop en citroensap met elkaar te mengen. Giet door de salade heen.
- Top af met wat peper en zout en mix het geheel goed door.
Dit recept is in samenwerking met @fiekelicious op Instagram tot stand gekomen.
< Terug naar overzicht
Ingrediënten
Voor 2 personen:
- 100 gram blauwe bessen
- 125 gram geitenkaas
- Handje pecannoten
- 150 gram gemengde salade met rucola
- Handje cherrytomaten
- 1/2 komkommer
- 1 bosui takje
- Peper en zout
- 1 tl grove mosterd
- 1 tl agave siroop
- 1 el mayolijn
- 1 tl citroensap