Blauwe bessen ijs

met Jos Poell

Blauwe bessen ijs

Bereiding

Doe de blauwe bessen in een blender of keukenmachine. Pureer de blauwe bessen tot een vloeibare massa.

Schenk het mengsel in een kom. Voeg de suiker en yoghurt toe. 

Klop de slagroom half stijf. Voeg de slagroom toe aan het blauwe bessen mengsel. Schep de slagroom en blauwe bessen mengsel door elkaar. 

Giet de vloeibare massa in een ijsmachine of zet het in de vriezer. Laat het 30 minuten bevriezen tot ijs.

Schep het ijs in de hoorntjes en presenteer ze in de Jos Poell verpakking.


Bekijk hier onze TikTok video voor de visuele bereidingswijze.

Benieuwd naar meer lekkernijen van Jos Poell? Klik dan hier!

< Terug naar overzicht
Ingrediënten
  • Jos Poell ijshoorntjes naturel
  • 250 gr Nederlandse blauwe bessen
  • 120 gr suiker
  • 125 gr yoghurt
  • 125 ml slagroom